Jaloezieën

Bij Van Wolfswinkel Wonen

Jaloezieën verhogen
​​​​​​​het wooncomfort en zijn
een lust voor het oog


Speelt u binnenkort ook met licht? Als u raambekleding overweegt, zijn jaloezieën zeker een aanrader. Ze verhogen het wooncomfort en zijn een lust voor het oog. En het mooie is: ze passen in ieder interieur. Een jaloezie is raamdecoratie met horizontale of verticale lamellen. Door deze lamellen te kantelen, bepaalt u eenvoudig de lichtinval in huis en de gewenste privacy. Jaloezieën zijn makkelijk te bedienen, handmatig of met een elektrische bediening.

Strak antraciet of wit

of een warme houtkleur?


Jaloezieën zijn in alle RAL-kleuren verkrijgbaar en worden gemaakt van hout, aluminium of kunststof. Elk materiaal heeft z'n eigen uitstraling. Gaat u voor strak antraciet of wit of toch voor een warme houtkleur? In ons assortiment vindt u jaloezieën van Luxaflex en andere topmerken. Jaloezieën zijn geschikt voor iedere woning en voor iedere kamer. Voor een vochtige ruimte als de badkamer adviseren we raamdecoratie van aluminium of kunststof.

Helemaal naar wens
samen te stellen, met
​​​​​​​of zonder ladderband


Alle jaloezieën kunt u helemaal naar wens samenstellen, met of zonder ladderband. Hebt u een voorkeur voor lamellen met een standaard breedte of gaat u voor de robuuste variant? Voor ieder raam leveren wij passende jaloezieën op maat. Ook voor draai-kiepramen.

Inmeetservice en montage


Bij Van Wolfswinkel Wonen vinden we dat elk detail moet kloppen. Tot op de
millimeter nauwkeurig. Daarom houden we het inmeten en de montage
van uw favoriete jaloezieën in eigen hand. Een garantie voor het
mooiste eindresultaat.

De mooiste jaloezieën

Bij Van Wolfswinkel Wonen


We horen het van veel van onze klanten. 'Hadden we deze jaloezieën maar eerder aangeschaft.' Wellicht bent u nog niet zover en twijfelt u tussen jaloezieën en andere raamdecoratie. In onze showroom in Barneveld kunt u zich in alle rust oriënteren en vertellen we u graag meer over de vele mogelijkheden.