Sfeermakers sinds 1972

Van Wolfswinkel wonen in Barneveld

Van Barneveldse
meubelzaak tot grote
Nederlandse woonwinkel


Van Wolfswinkel Wonen in Barneveld brengt al meer dan vijftig jaar sfeer in interieurs. Net als de woontrends is ons familiebedrijf voortdurend in beweging. Van een Barneveldse meubelzaak zijn we uitgegroeid tot een complete woonwinkel met klanten uit heel Nederland. Van Wolfswinkel sr. legde de basis van de meubelzaak in 1972. Hij richtte zich in eerste instantie op de verkoop van tapijten, maar breidde het assortiment al snel uit met meubels en slaapkamers. In 1979 verhuisden we van het centrum naar onze huidige locatie aan de rand van Barneveld. Daar vindt u tegenwoordig ook een zeer ruime collectie raambekleding en vloeren.

Van een Barneveldse meubelzaak zijn we uitgegroeid tot een complete woonwinkel met klanten uit heel Nederland.
De showroom van Van Wolfswinkel biedt meer dan 2500 m2 wooninspiratie onder één dak.

2500 m2 wooninspiratie


Onze showroom biedt meer dan 2500 m2 wooninspiratie onder één dak. Kwaliteitsproducten voor jong en oud, in alle woonstijlen en voor elk budget. Van raambekleding tot relaxfauteuils en van bedden en eetkamerstoelen tot pvc-vloeren. Eén adres voor uw complete interieur. Welke van de meer dan tien compleet ingerichte kamers is uw favoriet? In de showroom kunt u zich altijd vrijblijvend oriënteren. Hebt u vragen of behoefte aan interieuradvies? Onze adviseurs weten alles van de laatste trends en helpen u graag. Ook stylingadvies op locatie behoort vanzelfsprekend tot de mogelijkheden.

Optimale service


We vinden het belangrijk dat u jarenlang van onze producten kunt genieten. Daarom staat het serviceteam van Wolfswinkel Wonen ook na uw aankoop voor u klaar. Bijvoorbeeld voor het monteren van raambekleding, het leggen van de gekozen vloer of voor meubelstoffering.

Laat u in de showroom adviseren door de woonadviseurs van Van Wolfswinkel

Van meet af aan het accent op kwaliteit. dat is
​​​​​​​voor ons geen streven, dat is de standaard.

Laat u heerlijk inspireren


Over sfeervolle interieurs kunnen we urenlang praten, maar het is beter om ze te zien en te voelen. Sfeer proeven? Welkom in onze woonwinkel in Barneveld. Centraal gelegen in Nederland en met parkeerplaatsen voor de deur.