Sfeervol wonen

Meesters in unieke stijlen

Van losse meubelen en accessoires tot complete interieurs, zowel strak en modern als landelijk


Welkom in onze woonwinkel in Barneveld! U vindt hier compleet ingerichte woonkamers, als inspirerende voorbeelden voor uw interieur. Woonkamers in stijlen die variëren van landelijk eigentijds en warm klassiek, maar ook stoer stober en strak modern. Compleet met accessoires als verlichting en decoratie. Dressoirs, boekenkasten, wandmeubels, bankstellen, fauteuils, salontafels, eethoeken: u kunt uw woning compleet inrichten.

|

Van Wolfswinkel wonen presenteert:

Wilt u meer foto's en inspiratie zien?

Het geheim van een sfeervolle woonkamer
schuilt in kleur, vorm, ruimte en de
juiste combinaties. U vindt bij
ons alles om van uw huis
een thuis te maken.


Relaxmeubelen op maat


Als zitten en opstaan moeilijk wordt is gemak geen overbodige luxe meer. Wij begrijpen dat en daarom bieden we een groot aanbod sta-opstoelen en hoog-laagbedden aan. Passend, comfortabel en praktisch. Wij adviseren graag, kom eens vrijblijvend proefliggen en –zitten. U kiest zelf de bekleding en wij maken het meubel helemaal voor u op maat, met een zithoogte en -diepte die bij úw lengte past. Desgewenst komen we hiervoor bij u langs. Probeer onze meubels zelf, van harte welkom in de showroom!

Interieuravies op maat? Van Wolfswinkel in Barneveld geeft u graag advies over kleuren, materialen meubelen en nog veel mee.

Heeft u behoefte aan interieuradvies op maat?


Heeft u behoefte aan interieuradvies op maat? Kom naar de woonwinkel en laat u inspireren door onze adviezeurs en styliste. We kunnen u specialistisch advies geven over de indeling, kleuren, materialen en nog veel meer - ook over onderwerpen waar u misschien nog niet aan had gedacht! Wilt u ons liever eerst vrijblijvend vragen stellen? Geen probleem, dat kan uiteraard ook. Neem rechtstreeks contact met ons op of stel hieronder eenvoudig uw vraag.

Ontdek alles voor een stijlvol interieur.