Sta-op-stoelen

Bij Wolfswinkel Wonen

Relaxfauteuils,
de garantie voor
totale ontspanning


Een sta-op-stoel / relaxfauteuil is een garantie voor totale ontspanning. Geen enkele stoel biedt zo'n comfortabele zitervaring. Een sta op stoel is een heerlijke plek om languit te liggen en biedt ondersteuning bij het opstaan. En dat allemaal met één druk op de knop. Is een relaxfauteuil alleen voor oude mensen? Nee, dat is verleden tijd. Deze stoelen zijn tegenwoordig verkrijgbaar in allerlei uitvoeringen en je komt ze in allerlei soorten interieurs tegen. Van klassiek tot modern. Met een relaxfauteuil creëert u een oase van rust in uw woonkamer.

Hulp bij het opstaan

En goed voor spieren en gewrichten


Even opstaan om wat drinken te pakken, de telefoon te pakken of naar de voordeur te lopen als de deurbel gaat. Als het lichaam niet optimaal functioneert, veranderen kleine taken in huis al snel in een enorme opgave. Een sta op stoel is een handig hulpmiddel voor mensen met lichamelijke klachten. Zo'n relaxfauteuil beschikt over een mechanisme dat u vanuit de zitstand op rustige wijze voorzichtig omhoog tilt en op uw benen kantelt. Bij het opstaan tilt u daardoor slechts een klein deel van uw lichaamsgewicht en dat betekent veel minder belasting voor spieren en gewrichten. Bovendien kost opstaan u veel minder energie.

Relaxfauteuil extra beschermen?


Onze fauteuils voldoen aan de hoogste kwaliteitseisen en zijn gemaakt om jarenlang van te genieten. Uw fauteuil extra beschermen tegen vuil? Kies voor de Protexx protector vlekkenservice van onze partner Oranje Furniture Care en profiteer van vijf jaar garantie.

Een groot aanbod


In onze showroom vindt u een groot assortiment relaxfauteuils. Een aantal
daarvan kunt u helemaal naar eigen wens en smaak samenstellen. Zo creëert
u een uniek meubelstuk. Voor extra luxe en comfort kiest u onder meer uit
een usb-aansluiting, lendepomp, stoelverwarming en massagefunctie.

Uw sta-op-stoel op maat

Bij Wolfswinkel Wonen


Voor optimaal comfort is het belangrijk dat de afmetingen van de sta op stoel volledig zijn afgestemd op uw lichaam. Onze adviseurs helpen u graag. We meten in de showroom of gewoon bij u thuis, als dat gemakkelijker voor u is. Zodra het relaxfauteuil gereed is, leveren we het thuis bij u af.