De salontafels

Bij Wolfswinkel Wonen

Salontafels zijn
de sfeermakers in
iedere woonkamer


Een salontafel is een alleskunner. Lekker praktisch om bijvoorbeeld een kop koffie op thee op te plaatsen en tegelijkertijd een echte sfeermaker in de woonkamer. Bij Wolfswinkel Wonen vindt u een ruime collectie. Welke salontafel is de kroon op uw interieur? De vorm van een salontafel bepaalt voor een groot deel de uitstraling van dit praktische meubelstuk. Rechthoekig en vierkant waren jarenlang de trend, maar rond en ovaal zijn aan een flinke opmars bezig. Ontdek de vele mogelijkheden.

Natuurlijke materialen

En krachtige combinaties


Kiest u voor een teakhout blad met een stoer stalen onderstel? Of toch voor de luxe uitstraling van marmer, glas of gerecycled mangohout? Hoogwaardige, natuurlijke materialen brengen nóg meer sfeer in huis. Dat wordt genieten! Ook in uw interieur is één plus één drie. Combineer uw salontafel met een bijzettafel in dezelfde stijl of kies voor meerdere kleine salontafels. Krachtige combinaties en bijzondere afwerkingen tillen uw interieur naar het hoogste niveau.

Meten is weten wat
de perfecte hoogte is


Aan een salontafel stelt u terecht hoge eisen. Hij moet voldoende ruimte bieden en qua uitstraling passen in het interieur. Ook de hoogte is een belangrijk aandachtspunt. Bij een lage bank past een lage salontafel. Nog een aandachtspunt: creëer voldoende loopruimte tussen bank en salontafel. Rondslingerende tijdschriften en andere spullen geven uw woonkamer een rommelige uitstraling. Bij een salontafel met opbergruimte is dat voorgoed verleden tijd. Profiteert u binnenkort ook van handige lades? Opgeruimd staat netjes.

Twee blikvangers


Is het een salontafel of is het een poef? De combinatie salontafel en poef
geeft uw woonkamer nóg meer stijl. Gebruik de poef als zitplaats of extra
bijzettafeltje en geniet van de uitstraling en het comfort. Ook salontafels
met poef zijn verkrijgbaar in allerlei uitvoeringen.

Een greep uit de salontafels bij Wolfswinkel

Unieke collectie salontafels

Bij Wolfswinkel Wonen


Bent u uw nieuwe interieur in gedachten al aan het inrichten? Onze showroom in Barneveld is een bron van inspiratie. U vindt er tientallen salontafels, eettafels, banken, raambekleding en heel veel meer.