De fauteuils

Bij Wolfswinkel Wonen

Fauteuils voor
iedere woonstijl


Ontspanning, tijd voor uzelf. Een fauteuil biedt de luxe en comfort die u verdient. Kom tot rust met een goed boek of dommel even weg na een drukke dag. Een fauteuil is een stijlvolle éénzitter om van te dromen en te houden. Bij Wolfswinkel Wonen vindt u een zeer gevarieerd aanbod fauteuils. Van landelijk tot klassiek en van retro tot industrieel. Een fauteuil past in iedere woonstijl. Maakt u een statement met een opvallende blikvanger of kiest u voor een exemplaar dat volledig opgaat in het interieur?

Oorfauteuils,
​​​​​​​sta-op-stoelen en relaxfauteuils


Een oorfauteuil herkent u aan de kenmerkende vorm. Deze 'koninklijke' stoel heeft bovenaan de rugleuning aan beide kanten een verbreding. Optimale ondersteuning voor rug, nek en hoofd. En qua uitstraling de kroon op uw interieur. Steeds meer vijftigplussers met lichamelijke klachten ontdekken de voordelen van een sta op stoel. Deze comfortabele relaxfauteuils zijn elektrisch te bedienen en ontlasten bij opstaan uw spieren en gewrichten. Sta op stoelen zijn verkrijgbaar in allerlei uitvoeringen en stofferingen: van hout tot rvs en van leer tot stof.

Fauteuil extra beschermen?


Onze fauteuils voldoen aan de hoogste kwaliteitseisen en zijn gemaakt om jarenlang van te genieten. Uw fauteuil extra beschermen tegen vuil? Kies voor de Protexx protector vlekkenservice van onze partner Oranje Furniture Care en profiteer van vijf jaar garantie.

Royale loveseats


Met een loveseat haalt u een vleugje romantiek in huis. Een loveseat is
een royaal fauteuil voor twee personen. Of eigenlijk anderhalf persoon.
Kruip lekker knus tegen elkaar aan of geniet alleen van een zee aan zitruimte.

Een greep uit de fauteuils bij Wolfswinkel

Unieke fauteuil op maat?

Bij Wolfswinkel Wonen


Wilt u een uniek fauteuil dat niemand anders heeft? Stel dan uw eigen fauteuil samen. We bieden de keuze uit tientallen modellen, stofferingen, kleuren en poten. En natuurlijk is er ook een bijpassende poef beschikbaar. Welk fauteuil is uw favoriet?