De eettafels

Bij Wolfswinkel Wonen

De eettafel is het
middelpunt van
​​​​​​​de woning


De eettafel is uitgegroeid tot het middelpunt van de woning. Dé plek om met het hele gezin aan te schuiven, lekker te borrelen met vrienden of thuis te werken. Op zoek naar stijl en comfort? Ontdek het ruime assortiment eettafels van Wolfswinkel Wonen. Hoeveel personen schuiven er dagelijks aan? En hoeveel ruimte hebt u voor een eettafel? Houd bij het bepalen van het gewenste formaat ook rekening met loopruimte en centimeters voor het naar achter schuiven van stoelen. Alles bij elkaar kom je al snel rond een meter uit.

Eettafels in het vierkant, ovaal, rechthoekig of rond? En hout of toch staal?

Vierkant, ovaal,
rechthoekig of rond?
En hout of toch staal?

Laat u door ons adviseren


Eettafel zijn er in allerlei vormen, maten en materialen. Rechthoekig is het populairst vanwege de zee aan ruimte, maar ook andere vormen zijn een garantie voor sfeer en gezelligheid. Rond, ovaal en vierkant zijn bijvoorbeeld zeer geschikt in een kleine ruimte. Ook qua materiaal zijn er bij eettafels veel mogelijkheden. Hout staat al jaren op nummer één. Eikenhout, teakhout, notenhout en andere houtsoorten brengen sfeer en zijn af te werken in de uitstraling die u wenst. Van glad tot ruw en in allerlei kleuren. Onze adviseurs vertellen u graag meer over alle voor- en nadelen van de verschillende vormen en materialen.

Kloostertafel of
andere soort tafel
volledig op maat?


Wilt u een unieke eettafel of kloostertafel die aan al uw specifieke wensen voldoet? Bij een maatwerk eettafel bepaalt u de afmeting, kleur en het onderstel van de tafel. Zo ontstaat een unieke eettafel, uw droomtafel. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden of laat u informeren in de showroom.

Stoelen voor de eetkamer


Comfortabele en stijlvolle eetkamerstoelen maken het plaatje
compleet. Bij Wolfswinkel Wonen hebt u een ruime keuze. Kiest u voor
harmonie ​​​​​​​tussen tafel en stoel of toch voor een spannend contrast?

Een greep uit de eettafels bij Wolfswinkel

Kom langs voor wooninspiratie

Bij Wolfswinkel Wonen


De inrichting van uw woonkeuken is als een smakelijk gerecht. Meerdere ingrediënten van hoge kwaliteit versterken elkaar en vormen een mooi geheel. Wilt u ook zo'n krachtig samenspel? Schuif aan in onze showroom in Barneveld voor honderden vierkante meters wooninspiratie.