Unieke banken

Bij Wolfswinkel Wonen

Van een compacte
tweezitter tot een
royale hoekbank


Een bank is de plek om urenlang te ontspannen. Maar welke bank past in uw woning en interieur? Maak kennis met de ruime collectie banken van Wolfswinkel Wonen in Barneveld. Hoekbanken, rechte banken en heel veel meer. Banken zijn er in alle soorten en maten. Van compacte tweezitter tot royale hoekbank. Een bank is een blikvanger die mag opvallen. Maar hij moet natuurlijk wel passen. Tip: denk voor uw bezoek aan de showroom alvast na over de beschikbare ruimte.

Zitbank of relaxbank?

En hoe benut je de ruimte?


Zoekt u een bank met een actieve zit? Of een diepe relaxbank met zachte kussens om heerlijk op te liggen? Tip: Als u vooraf nadenkt over het gewenste gebruik van de bank, is het uiteindelijk makkelijker om knopen door te hakken. De afmetingen van uw woonkamer staan vast. Toch zijn er veel mogelijkheden om te spelen met de ruimte. Benut iedere beschikbare centimeter met een comfortabele hoekbank. Plaats de bank op afstand van de muur. Of creëer bijvoorbeeld zichtlijnen met een kleinere bank met bijpassende fauteuils. Met een bank kunt u alle kanten op.

Extra beschermen?


Kies voor de Protexx protector vlekkenservice van onze partner Oranje Furniture Care en profiteer van vijf jaar garantie.

Stof, leer of kunstleer?


De stoffering is bepalend voor de uitstraling van uw bank. U hebt de keuze
uit stof, leer of kunstleer in allerlei kleuren en uitvoeringen. Houd bij uw
keuze ook rekening met belasting en gebruik. Met jonge kinderen of
huisdieren krijgt een bank vaak meer te verduren.

Een greep uit de banken bij Wolfswinkel

Stel uw eigen bank samen

Bij Wolfswinkel Wonen


De bank van uw dromen is dichterbij dan u denkt. Bij Van Wolfswinkel stelt u in een aantal stappen uw eigen bank samen. U kiest het formaat en de samenstelling, inclusief longchairs, open einden en hockers. Ook voor pootjes, armleuningen en de stoffering zijn er allerlei keuzemogelijkheden. We vertellen u er graag meer over in de showroom, van harte welkom!