Vinyl vloeren

Bij Van Wolfswinkel Wonen

Voor iedere ruimte door
​​​​​​​de hoge kwaliteit


Vinyl vloeren kom je al jaren op veel plekken tegen en dat is niet voor niets. Een vloer van vinyl is onderhoudsvriendelijk, sfeervol en gaat jarenlang mee. Ook de prijs is erg aantrekkelijk. Een vinyl vloer is vanwege de hoge kwaliteit geschikt voor iedere ruimte. Zolders, slaapkamers en trappen zijn favoriet bij onze klanten. Maar deze vloeren zijn ook geschikt voor woonkamer, keuken, toilet en badkamer. Welke kamer hebt u in gedachten?

Vinyl vloer bij Van Wolfswinkel Wonen Barneveld
Bij Van Wolfswinkel Wonen hebt u de keuze uit tientallen kwaliteitsvloeren van vinyl.

Beton- of houtlook

Planken, visgraat of Hongaars


Vinyl is een kunststof vloer die op rollen wordt geleverd. De grondstof polyvinylchloride werd bij ontdekt in 1838. Sindsdien wordt het materiaal breed toegepast: van speelgoed tot coatings voor rioleringen. Vinyl vloeren zijn misschien wel de bekendste toepassing. Bij Van Wolfswinkel Wonen hebt u de keuze uit tientallen kwaliteitsvloeren van vinyl. Van betonlook tot houtlook en van een plankstructuur tot visgraat en Hongaarse punt. Alle vloeren hebben een dikte van 2 tot 3 millimeter, een garantie voor een lange levensduur.

Vinyl vloer en vloerverwarming


Een vinyl vloer is goed te combineren met vloerverwarming. Voorwaarde is wel dat de vloer volledig wordt verlijmd door onze vakmannen. Bij regelmatig opwarmen en afkoelen kan vinyl namelijk uitzetten en dat kan tot bubbels leiden. We vertellen u er graag meer over!

Een vinyl vloer is goed te combineren met vloerverwarming.

Geluidsreducerend


Vinyl vloeren hebben een geluiddempende werking. Dat geeft rust in
uw huishouden. Woont u in een appartement? Dan is het ook prettig voor
uw onderburen. In combinatie met een goede ondervloer kan een vinyl
​​​​​​​vloer voldoen aan de geluidseis van maximaal 10db.

Vinyl vloer laten leggen

door Van Wolfswinkel Wonen


Een mooie vinyl vloer uitgezocht bij Van Wolfswinkel Wonen? Onze ervaren vakmannen komen bij u langs om de vloer te leggen. Soms is het voor het perfecte eindresultaat noodzakelijk om de onderlaag te egaliseren. Wilt u meer weten over onze vinyl vloeren? Welkom in de showroom in Barneveld.