Tapijt vloeren

Bij van Wolfswinkel Wonen

Voel de warmte en
ervaar het comfort


Tapijt is al honderden jaren een veelgekozen vloerbedekking. Bij iedere aanraking ervaart u wat tapijt zo geliefd maakt. De zachte structuur en het gevoel van warmte en comfort. Is tapijt ouderwets? Integendeel. Bij Van Wolfswinkel Wonen vindt u tapijt in allerlei kleuren, structuren en vormen. Hoogpolig en laagpolig. Echte sfeermakers.

Ervaar de comfort van tapijt. Ga voor hoogpolig of laagpolig.
Geef uw interieur kleur met tapijt of een sfeervol carpet.

Vloerbedekking
of carpet

Luxe en behaaglijk


Tapijt geeft een luxe, behaaglijke uitstraling in uw woonkamer of slaapkamer. Bijkomend voordeel is dat tapijt de warmte vasthoudt en het geluid dempt. En wist u dat een tapijt bijdraagt aan een stofvrije woning? Stof nestelt zich in het tapijt en dwarrelt niet rond. Regelmatig stofzuigen is voldoende om af te rekenen met stof. Een design carpet van wol of een ander materiaal is verrassend veelzijdig. Zo'n vloerkleed geeft veel sfeer, dempt het geluid en brengt diepte in het interieur. We hebben een ruim assortiment, met daarin onder meer de collectie van VT Wonen. Een carpet op maat laten maken? Er is meer mogelijk dan u denkt.

De trap bekleden met tapijt


Tapijt is zeer geschikt als trapbekleding. Het is slijtvast, veilig en geluidsreducerend. En verkrijgbaar in allerlei kleuren en structuren. Gaat u voor een traploper of laat u de trap volledig bekleden? We vertellen u graag meer over de vele mogelijkheden met tapijt en het vakwerk van onze trapstoffeerders.

Tapijt als trapbekleding

Tapijttegels


Tapijttegels zijn populaire sfeermakers bij bedrijven, winkels en
restaurants. Ze zijn de ideale combinatie van gebruiksgemak, uitstraling
en comfort. Tapijttegels zijn verkrijgbaar in allerlei stijlvolle uitvoeringen.
Geluiddempend, makkelijk te vervangen en warmte-isolerend. Welke
​​​​​​​tapijttegels kiest u als visitekaartje voor uw bedrijf?

De mooiste tapijtvloeren

bij Van Wolfswinkel Wonen


Wilt u meer weten over de vele soorten tapijt en carpet? In onze showroom vertellen we u graag veel over de vele mogelijkheden, er staat altijd een adviseur voor u klaar. Welkom bij Van Wolfswinkel Wonen in Barneveld!