PVC vloeren

Bij Van wolfswinkel Wonen

Stijlvol, ijzersterk
​​​​​​​en razend populair


PVC vloeren zijn in korte tijd uitgegroeid tot de populairste vloeren van Nederland. Ze zijn onderhoudsvriendelijk, zeer sterk, vochtbestendig, verkrijgbaar in allerlei stijlvolle uitvoeringen en zeer geschikt in combinatie met vloerverwarming. Wist u dat u bij Van Wolfswinkel Wonen in Barneveld de keuze hebt uit meer dan driehonderd soorten PVC vloeren?

PVC vloeren bij Van Wolfswinkel in Barneveld. Ijzersterk, vochtbestendig en stijlvol
Geef uw vloer een authentieke uitstraling. Van hout of beton. Dat kan met pcv. Of leg uw pvc-vloer in visgraat

Visgraat of
Hongaarse punt

U kunt alle kanten op


Een PVC vloer is een vloer van kunststof met de uitstraling van bijvoorbeeld echt hout of echt beton. Het materiaal is slijtvast en is daardoor ook zeer geschikt voor gezinnen met jonge kinderen. Een PVC vloer is verkrijgbaar in meerdere diktes. De vloer bestaat uit losse planken of tegels, die samen één prachtig geheel vormen. Gaat u voor een plankstructuur of toch voor visgraat of Hongaarse punt? Een PVC vloer in uw favoriete patroon is de basis voor een sfeervol interieur. Rust creëren of juist een krachtig statement maken? Met een PVC vloer kunt u alle kanten op.

Tegels en vloerverwarming


PVC-tegels komt u op steeds meer plekken tegen. De onderhoudsvrije tegels zijn het alternatief voor plavuizen en passen naadloos in een modern of industrieel interieur. Ook bij PVC-tegels is er veel te kiezen. Van betonlook tot natuursteenlook en de uitstraling van marmer. Welke tegel is straks de basis voor uw interieur? Een PVC vloer en vloerverwarming vormen een goede combinatie. Een PVC vloer is relatief dun en geleidt de warmte beter dan de meeste andere vloeren. Hierdoor haalt u het maximale rendement uit uw vloerverwarming.

PVC-tegels in uw badkamer. Van Wolfswinkel Wonen adviseert u. Mooi te combineren met uw vloerverwarming

Geluidsreducerend


Woont u in een huurappartement en moet uw vloer voldoen aan de
geluidseis van maximaal 10db? Een PVC-vloer is de ideale oplossing.
U voldoet aan de regels en profiteert tegelijkertijd van alle voordelen.

PVC vloer laten leggen

door Van Wolfswinkel Wonen


Een PVC vloer leggen is een specialistisch klus. Onze vakmannen hebben veel ervaring en zijn een garantie voor een perfect eindresultaat. Ze verlijmen de vloer meestal rechtstreeks op de geëgaliseerde ondergrond, maar ook een kliksysteem behoort tot de mogelijkheden.