De matrassen

Bij Van Wolfswinkel Wonen

De perfecte matras
bestaat en heet
GELTEX®


Een nieuw matras kiezen is niet eenvoudig. Het aanbod is groot. Welk matras past bij uw lichaam en persoonlijke wensen? En welke bedbodem biedt het meeste comfort? Kom proefliggen bij Van Wolfswinkel Wonen en profiteer van professioneel advies. De perfecte matras bestaat. Slaapspecialist Beka ontwikkelde de gepatenteerde GELTEX® technologie. Een gezond slaapsysteem waarbij drukverdeling, ondersteuning en ventilatie volledig in balans zijn. Een garantie voor een heerlijk uitgerust gevoel. Elke dag opnieuw.

Slaapspecialist Beka ontwikkelt GELTEX matras. Van Wolfswinkel in Barneveld is leverancier.
Elk lichaam heeft ondersteuning nodig. Van Wolfswinkel is matrasssen in verschillende uitvoeringen en comfortgradaties

Unieke ondersteuning van uw lichaam

voor subliem slaapcomfort


Elk lichaam heeft 's nachts ondersteuning nodig, maar het ene lichaam is het andere niet. Daarom zijn de GELTEX® schuimmatrassen verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen en comfortgradaties. Van een typische comfortlaag tot een stevige supportlaag. Ook u krijgt de ondersteuning die u verdient. Met een bedbodem op maat van kunststof of hout haalt u het maximale uit uw matras. Stevig, elastisch en sterk genoeg om het matras en uw lichaamsgewicht te dragen. Onze bedbodems hebben het allemaal. De basis voor subliem slaapcomfort.

Verstelbare lattenbodem en perfecte opbergruimte


Nog even een boek lezen voor het slapengaan? Moeiteloos opstaan ondanks uw pijnlijke gewrichten? Een verstelbare lattenbodem biedt u nóg meer comfort. Extra ergonomische ondersteuning ter hoogte van je hoofd, rug en knieën. Ontspanning met één druk op de knop. Heerlijk. En wilt u uw bed als opbergplaats gebruiken? Het Beka® Storage Bed maakt het mogelijk. Dankzij de ingebouwde gasveer beweegt u matras en lattenbodem eenvoudig omhoog. Wat een opbergruimte. Opgeruimd slaapt netjes.

Het Beka® Storage Bed maakt het mogelijk om dankzij de ingebouwde gasveer de matras en lattenbodem omhoog te bewegen. Verstelbaar en opbergen.

Complete slaapkamer


Hebt u nog meer nodig voor een goede nachtrust? Bij ons vindt u de
complete uitrusting voor uw slaapkamer. Van boxsprings tot dekbedden
​​​​​​​en van kussens tot ledikanten. Alles wat u nodig hebt om uitgerust wakker te worden.

Kom in alle rust rondkijken

Bij Van Wolfswinkel Wonen


Als u de ogen sluit, ziet u zichzelf misschien al liggen op zo'n comfortabel matras. Die droom kan deze week nog werkelijkheid worden. In onze showroom kunt u alle slaapsysteem testen. Geheel vrijblijvend en in alle rust. Welkom in Barneveld.