De ledikanten

Bij Van Wolfswinkel Wonen

Nóg fitter aan een dag
beginnen met een
Wolfswinkel ledikant


Uitgerust wakker worden, klaar voor een nieuwe dag! Dat is een goed gevoel en belangrijk. Want waar u op slaapt - uw ledikant - is de basis voor die perfecte nachtrust. Kiest u ook voor maximaal slaapcomfort? Is een boxspring de juiste keuze of kiest u voor een mooi ledikant? Kom gerust eens langs, dan delen we graag onze kijk op een ‘goede nacht’.

Is een boxspring de juiste keuze of kiest u voor een mooi ledikant? Kom langs bij Van Wolfswinkel Wonen
wat is het verschil tussen een ledikant en een boxspring?

Ledikant of boxspring?

Een veelgehoorde vraag


Wat is het verschil tussen een ledikant en een boxspring? Het is een vraag die we vaak voorbij horen komen. De verschillen ervaren? Bij Van Wolfswinkel Wonen vindt u zowel ledikanten als boxsprings. In onze showroom vindt u bedden in allerlei soorten en maten. Van kinderbed tot in hoogte verstelbaar seniorenbed en van ledikant tot boxspring. Er is altijd een bed dat aan al uw wensen voldoet. Totale ontspanning is dichterbij dan u denkt.

Een goede nachtrust begint bij een goed matras


Het bed is dé blikvanger in uw slaapkamer. Zeer functioneel en tegelijkertijd sfeerbepalend. Gelukkig zijn er bedden voor iedere woonstijl, compleet met nachtkastjes en andere accessoires. Van slaapkamer tot droomkamer. Een goede nachtrust begint bij een goed matras voor uw ledikant. Uw wensen en lichaamseigenschappen zijn bepalend. Onze slaapadviseurs helpen u graag aan een matras dat uw lichaam optimaal ondersteunt, vocht reguleert en de warmte ventileert.

Een goede nachtrust begint bij een goed matras voor uw ledikant.

Het dekbed


Het dekbed van uw ledikant houdt uw lichaam op de juiste temperatuur.
En is daardoor bepalend voor een goede nachtrust. Ons assortiment bestaat
​​​​​​​uit dekbedden in allerlei soorten en maten, gemaakt van verschillende
materialen. Welke eisen stelt u aan een dekbed?

Op naar uw droombed

Bij van Wolfswinkel Wonen


Wilt u meer weten? Neem contact op of kom naar de showroom! Daar helpen we u graag bij het samenstellen van uw droombed. En heeft u uw keuze gemaakt? Dan bezorgen wij uw ledikant bij u thuis.