De boxsprings

Bij Van Wolfswinkel Wonen

Maximaal comfort,
hoge kwaliteit en
luxe uitstraling


Rust. In bed glijdt de dagelijkse drukte van u af. Met maximaal slaapcomfort draagt uw boxspring bij aan totale ontspanning. U valt in slaap om de volgende dag met nieuwe energie te ontwaken. Boxsprings zijn geliefd vanwege het comfort, de hoge kwaliteit en de luxe uitstraling. Een dik matras vormt samen met een verende bedbodem de basis van dit populaire slaapsysteem. Daarbovenop ligt een gestoffeerd matras, volledig afgestemd op uw lichaam en slaapwensen.

Maximaal comfort, hoge kwaliteit en luxe uitstraling met de boxsprings van Van Wolfswinkel Wonen
n samenwerking met onze boxspring-leverancier Beka biedt Van Wolfswinkel Wonen u de mogelijkheid om uw boxspring volledig naar eigen wens samen te stellen.

Dromen komen uit bij Van Wolfswinkel Wonen

i.s.m. Beka Boxsprings


In de slaapkamer komen uw dromen uit. In samenwerking met onze boxspring-leverancier Beka bieden we u de mogelijkheid om uw boxspring volledig naar eigen wens samen te stellen. Kies uw eigen boxspringbasis, hoofdbord, stof en poten, en creëer uw droombed. Zoals de naam al zegt, is dit onderdeel de basis van uw boxspring. U hebt de keuze uit een één- of tweedelige bed met een vaste of elektrisch verstelbare uitvoering. Een comfortbed met hoog-laagsysteem behoort tot de mogelijkheden.

Belangrijke keuzes: het hoofdbord en de stof


Het hoofdbord is van grote invloed op de uitstraling van uw boxspring en de sfeer in de slaapkamer. En dit onderdeel is ook nog eens zeer functioneel. Het hoofdbord voorkomt dat uw kussen 's nachts uit bed valt en dienst als rugleuning als u rechtop zit. En met de juiste stof maakt u uw boxspring helemaal af. Luxe leder, zacht fluweel, vilt.. Er is meer mogelijk dan u denkt. Er is altijd een stof die naadloos aansluit bij de rest van de slaapkamer.

Het hoofdbord is van grote invloed op de uitstraling van uw boxspring en de sfeer in de slaapkamer.

De bedpoten


De poten van uw boxspring zijn belangrijker dan u denkt. In de eerste
plaats zijn ze mede bepalend voor de hoogte van uw bed. En daarnaast
zijn het sfeermakers. Poten zijn verkrijgbaar in allerlei soorten en maten. ​​​​​​​
​​​​​​​Van hout tot metaal en van slank tot kubus.

Op naar uw droom-boxspring

Bij van wolfswinkel Wonen


Wilt u meer weten? Neem contact op of kom naar de showroom! Daar helpen we u graag bij het samenstellen van uw droom-boxspring. En heeft u uw keuze gemaakt? Dan bezorgen wij uw boxspring bij u thuis.