Vouwgordijnen

Bij Van Wolfswinkel Wonen

Een knusse bijdrage
aan een aangenaam
kamerklimaat


Vouwgordijnen zijn sfeermakers in ieder interieur. Ze ademenen zoveel knusheid dat je bijna vergeet dat ze ook bijdragen aan een aangenaam klimaat in huis. Een andere groot voordeel van vouwgordijnen is dat u ze kunt uitwassen in de wasmachine. De horizontale plooien zijn het grootste kenmerk van een vouwgordijn. Deze plooien verbergen de baleinen die regelen dat het gordijnen mooi naar beneden hangt. Tegelijkertijd zijn ze verantwoordelijk voor de knusse uitstraling van het vouwgordijn.

Voor elk interieur

en in alle kleuren


Een vouwgordijn wordt vaak in één adem genoemd met een landelijk of klassiek interieur. Maar ook in een moderne inrichting komt een vouwgordijn goed tot zijn recht. Daar is het al snel een echte blikvanger. Een vouwgordijn is veelzijdiger dan veel mensen denken. Vouwgordijnen zijn verkrijgbaar in honderden verschillende kleuren en tientallen stoffen. Uw favoriete uitvoering zit daar ongetwijfeld bij. Welke stof is uw favoriet? En kiest u voor een rustige kleur of een spannend contrast?

Speel met kleuren en lichtinval en creëer
​​​​​​​uw ideale situatie


Een verduisterend vouwgordijn is ideaal voor uw slaapkamer. De speciale stof houdt het licht van buiten tegen. Terwijl het buiten licht is, is uw slaapkamer lekker donker. Prettig voor een goede nachtrust. Wilt u nóg meer sfeer in huis? Vouwgordijnen vormen een prachtige combinatie met bijvoorbeeld inbetweens en overgordijnen. Speel met kleuren, lichtinval en privacy en creëer uw ideale situatie.

Makkelijk te bedienen


Uw vouwgordijn laten zaken of optrekken? Dat kan eenvoudig met de
ketting aan de zijkant van het vouwgordijn. Voor wie nóg meer
gebruiksgemak wil, is er een elektrisch bedieningssysteem.

De mooiste vouwgordijnen

Bij Van Wolfswinkel Wonen


Van Wolfswinkel Wonen heeft een ruime collectie vouwgordijnen. In onze showroom helpen we u graag aan het vouwgordijn dat aan al uw wensen voldoet. Geslaagd? Dan plannen we de afspraak voor het inmeten. Ook voor de montage kunt u op ons rekenen.