Shutters

Bij Van Wolfswinkel Wonen

Stijlvolle, houten luiken
met de verstelbare
horizontale lamellen


Met shutters haalt u bijzondere raambekleding in huis. Het zijn stijlvolle, houten raamluiken met verstelbare horizontale lamellen. Een garantie voor veel sfeer en de ideale lichtinval. We vertellen u er graag meer over in onze showroom. Shutters zijn eenvoudig te bedienen. In een handomdraai regelt u zowel de hoeveelheid licht als de richting van de lichtinval. En de privacy. Shutters zijn echte alleskunners en dragen het hele jaar door bij aan uw woongenot.

Honderden kleuren

en uitvoeringen


Shutters zijn in alle maten te leveren en dat maakt ze geschikt voor elk raam. Zelfs voor ronde ramen, dakramen en draaikiepramen. Bij Van Wolfswinkel Wonen hebben we veel ervaring met shutters op maat. Ze zijn verkrijgbaar in honderden kleuren en uitvoeringen. Dat maakt ze geschikt voor iedere woonstijl. Witte shutters met slanke lamellen dragen bijvoorbeeld bij aan een klassieke uitstraling, terwijl donkere shutters blikvangers zijn in een modern interieur.

Shutters of jaloezieën?


Shutters en jaloezieën worden vaak in één adem genoemd. Logisch, want er zijn veel overeenkomsten. Shutters onderscheiden zich van jaloezieën doordat ze altijd in een frame worden geplaatst en doordat ze gemaakt zijn van hout. Jaloezieën zijn ook in andere materialen verkrijgbaar. Staat u op het punt om shutters aan te schaffen. Daar gaat u zeker geen spijt van krijgen. Ook u zult ervaren hoeveel shutters bijdragen aan de sfeer in huis. Bij Van Wolfswinkel Wonen vindt u shutters van de hoogste kwaliteit. Om jarenlang te genieten.

Inmeten en monteren


De kwaliteit van onze shutters zit 'm ook in de montage. We meten de
raamdecoratie in en plaatsen de shutters met de grootste precisie.
Een geruststellende gedachte voor iedereen die van gemak,
kwaliteit en comfort houdt.

De mooiste shutters

Bij VAn Wolfswinkel Wonen


Wilt u meer weten over de vele soorten shutters of ze van dichtbij bekijken? In onze showroom vertellen we u graag veel over de vele mogelijkheden. Welkom bij Van Wolfswinkel Wonen in Barneveld!