Rolgordijnen

Bij Van Wolfswinkel Wonen

Sfeervol, effectief
en makkelijk te
​​​​​​​bedienen


Rolgordijnen, wie kent ze niet. Deze bekende raamdecoratie komt u in erg veel huizen tegen. Binnenkort ook bij u? Rolgordijnen zijn sfeervol, effectief en makkelijk te bedienen. Rolgordijnen zijn verkrijgbaar in allerlei uitvoeringen van lichtdoorlatend tot volledig verduisterend. De stof is bepalend voor de mate waarin het licht wordt gefilterd of geblokkeerd. Alle stoffen zijn verkrijgbaar in tientallen kleuren. Er is altijd een rolgordijn dat past in uw interieur.

Bepalend voor
klimaat en lichtval

Het hele jaar door


Een donkere slaapkamer draagt bij aan een betere nachtrust. Bent u binnenkort ook de baas over de lichtinval? Verduisterende rolgordijnen zijn dé uitrusting die u nodig hebt om het zonlicht buiten de deur te houden. Ze zijn verkrijgbaar in allerlei kleuren en uitvoeringen. Rolgordijnen zijn ook van invloed op het klimaat in uw woning. Tijdens warme zomers helpen ze om de hitte buitenshuis te houden. En in de wintermaanden vormen ze een extra laag isolatie voor de ramen. Kortom, aan goede rolgordijnen beleeft u het hele jaar door plezier.

Ook voor een draaikiepraam is een rolgordijn een goede oplossing


Voorkomen dat mensen naar binnen kijken in uw huis? Laat het rolgordijn zakken en creëer eenvoudig extra privacy. Wist u dat inbrekers niet van rolgordijnen houden? Bij gebrek aan inkijk kunnen ze hun kansen op succes moeilijker inschatten. Ook voor een draaikiepraam is een rolgordijn een goede oplossing. Hiervoor zijn speciale rolgordijnen verkrijgbaar, met en zonder geleider. We vertellen u graag meer over de mogelijkheden.

Rolgordijn inmeten


Bij onze klanten staan we inmiddels bekend als 'Pietjes precies'.
Elk detail moet kloppen. Daarom komen we graag bij u langs om het
rolgordijn in te meten en te monteren.

Advies over raamdecoratie?

Bij Van Wolfswinkel Wonen


Twijfelt u nog over de raamdecoratie voor uw woning? In onze showroom in Barneveld kunt u zich in alle rust oriënteren. Naast rolgordijnen vindt u er onder meer jaloezieën, dupligordijnen en shutters. Vragen? Er is altijd een adviseur in de buurt.