Plisségordijnen

Bij Van Wolfswinkel Wonen

U bepaalt zelf de
hoeveelheid lichtinval
​​​​​​​en privacy


Plisségordijnen geven karakter aan uw interieur en zijn ook nog eens zeer functioneel. Ze filteren het zonlicht en bieden privacy. Een deel van het raam afdekken? Of het gehele raam? Bij plisségordijnen bepaalt u zelf de hoeveelheid lichtinval en privacy. Plisségordijnen zijn stijlvolle raamdecoratie, gemaakt van een strak geplooide stof. Ze zijn erg praktisch en passen qua uitstraling in elk interieur. Door de plissés volledig uit te vouwen bedekt u het hele raam. Als u ze gedeeltelijk uitvouwt, liggen de plooien als een soort harmonica op elkaar.

Plisségordijnen

of dupligordijnen


Plisségordijnen worden vaak in één adem genoemd met dupligordijnen. Beide soorten raamdecoratie lijken veel op elkaar. Groot verschil is dat een dupligordijn uit een dubbele laag stof bestaat. Hierdoor ontstaat een luchtkamer met een isolerende werking. Bij dupligordijnen zijn de koorden niet of nauwelijks zichtbaar. Plisségordijnen zijn verkrijgbaar in allerlei kleuren en uitvoeringen. Het gewenste gebruik is doorslaggevend in de keuze voor de stof. Kiest u voor lichtdoorlatend of verduisterend? Stof tot nadenken.

De raambekleding
voor draaikiepramen


Zoekt u raamdecoratie voor een draaikiepraam? Plisségordijnen in een frame zijn een goede oplossing. Ze zijn éénvoudig te bedienen, zonder hinder van de hendel van het raam. Een ander voordeel van dit systeem is dat we voor de bevestiging niet in het kozijn hoeven te boren.

Plisségordijnen op maat


Plisségordijnen leveren we altijd volledig op maat, zodat u er jarenlang
plezier van hebt. Dankzij onze inmeet- en montageservice bent u
verzekerd van een perfect eindresultaat. Wij klaren de klus zodat
​​​​​​​u zorgeloos kunt genieten.

De mooiste plisségordijnen

Bij Van Wolfswinkel Wonen


Onze showroom is een bron van inspiratie van iedereen die van een sfeervol interieur houdt. Hier kunt u plisségordijnen in alle rust van dichtbij bekijken. Hebt u vragen of wilt u een demonstratie? Onze adviseurs helpen u graag.