Inbetweens

Bij Van Wolfswinkel Wonen

Dunne, lichtdoorlatende 'finishing touch' voor
uw interieur


Inbetweens zijn de 'finishing touch' voor uw interieur. Hebt u andere raambekleding hangen, maar mist u de sfeer van gordijnen? Of wilt u iets doen tegen de inkijk zonder het contact met buiten volledig te verliezen? Inbetweens zijn de ideale oplossing. Inbetween gordijnen zijn dunne, lichtdoorlatende gordijnen die voor veel sfeer zorgen in huis. 'In between' is Engels voor 'ertussenin'. Een treffende benaming voor deze populaire gordijnen, die garant staan voor een prachtige lichtinval en veel privacy.

Kenmerkende plooi

geeft inbetweens sfeer


Net als gordijnen zijn inbetweens ook verkrijgbaar in allerlei varianten. Polyester, katoen en linnen zijn de meest gebruikte materialen. Welke stof en kleur heeft uw voorkeur? En hoeveel zicht naar buiten wilt u hebben? Er is altijd een inbetween gordijn dat aan al uw wensen voldoet. De kenmerkende plooi van inbetween gordijnen geeft nóg meer sfeer. U hebt onder meer de keuze uit de rustig golvende waveplooi of de vlinderplooi (dubbele plooi). De vlinderplooi geeft bij de dunne inbetweens een voller eindresultaat doordat er meer stof wordt gebruikt.

Ontdek bijpassende
roedes en railroedes


Inbetweens uitgezocht? In onze showroom vindt u ook de bijpassende roedes en railroedes. U hebt de keuze uit allerlei materialen en kleuren, waardoor uw inbetweens optimaal tot hun recht komen.

Inbetweens op maat


Zoekt u inbetweens die in alle opzichten volledig passen in uw interieur?
Bij Van Wolfswinkel Wonen leveren we uw inbetweens op maat. Onze
specialisten meten de inbetweens in en hangen ze op.
Er is altijd een passende oplossing.

De mooiste inbetweens

Bij Van Wolfswinkel Wonen


Meer weten over inbetweens? Laat u inspireren in onze showroom in Barneveld, waar u in alles rust vrijblijvend kunt rondkijken. Hebt u vragen of wilt u persoonlijk advies? Er is altijd een adviseur of stylist in de buurt om u meer te vertellen over inbetweens.