Raamhorren

Bij Van Wolfswinkel Wonen

Het hele jaar zorgeloos, insectenvrij ventileren


Gezonde, frisse lucht is altijd welkom. Maar muggen en andere insecten houdt u liever buiten de deur. Dankzij onze gebruiksvriendelijke en stijlvolle raamhorren en hordeuren, kunt u uw woning het hele jaar door zorgeloos ventileren. Van Wolfswinkel Wonen heeft een grote collectie raamhorren: plisséhorren, vaste horren, inklemhorren en rolhorren. Voor elk type raam is er een passende oplossing. Van dakraam tot draaikiepraam en schuifraam. Voor welk raam hebt u een hor nodig?

Buitengewoon duurzaam

Transparant en UV-bestendig


Het ene raam is het andere niet. Naast standaardmaten bieden we daarom ook horren op maat. U hebt de keuze uit meerdere kleuren en uitvoeringen. Al onze horren op maat worden geproduceerd van krachtig recyclebaar aluminium. Bij Van Wolfswinkel Wonen vinden we het belangrijk dat u ook met horren van een vrij uitzicht kunt genieten. Daarom voorzien we de horren van zwart gaas, gemaakt van een speciale kunststof. Dit garandeert een buitengewone transparantie, UV-bestendigheid en duurzaamheid.

Heerlijk slapen
​​​​​​​zonder gezoem


Kunt u niet slapen door gezoem bij uw oor? Durft u de ramen niet open te zetten, terwijl u wel behoefte hebt aan frisse lucht? Dat is binnenkort allemaal verleden tijd. Dankzij horren slaapt u binnenkort zonder muggenoverlast en in frisse gezonde lucht.

Effectief tegen hooikoorts


Horren weren niet alleen insecten. Ze filteren ook de rondzwevende pollen
die hooikoortsklachten veroorzaken. Het resultaat: minder pollen in huis
en minder hooikoortsklachten dan bij een open raam zonder hor.

De mooiste horren

Bij Van Wolfswinkel Wonen


Wilt u meer weten over de vele soorten horren? Of de horren van dichtbij bekijken? In onze showroom vertellen we u graag veel over de vele mogelijkheden. Welkom bij Van Wolfswinkel Wonen in Barneveld!