Gordijnen

Bij Van Wolfswinkel Wonen

Een onmisbare
schakel voor sfeer
en privacy


Gordijnen zijn al generaties lang een onmisbare schakel in het interieur. Ze bieden sfeer en privacy. Maar wist u dat ze veel meer in hun mars hebben? Gordijnen dempen het geluid, hebben een isolerende werking en reguleren de lichtinval. Bij gordijnen denkt u waarschijnlijk meteen aan de slaapkamer. Verduisterende gordijnen dragen bij aan een goede nachtrust. Ze zijn verkrijgbaar in allerlei kleuren en uitvoeringen. Ook voor de woonkamer en andere ruimtes is er erg veel te kiezen.

Van waveplooi tot vlinderplooi

of compleet op maat


Smaken verschillen. Het is dan ook prettig dat er altijd een gordijn is dat aan al uw specifieke wensen voldoet. Naast ons ruime assortiment leveren we bij Van

Van Wolfswinkel Wonen ook gordijnen op maat. Hoe zien uw ideale gordijnen eruit? Ook bij gordijnen is kwaliteit de optelsom van belangrijke details. De plooi van de gordijnen is bijvoorbeeld een echte sfeerbepaler. De waveplooi met z'n elegante golvende bewegingen behoort tot onze favorieten, maar ook de vlinderplooi geeft een prachtige uitstraling.

Roedes en
afstandbediening


Gordijnen uitgezocht? In onze showroom vindt u ook de bijpassende roedes en railroedes. Onze collectie bestaat uit roedes en railroedes van allerlei materialen en in meerdere kleuren. Wie van ultiem gebruiksgemak houdt, kiest voor gordijnen die op afstand te bedienen zijn. Met één druk op de knop bepaalt u de sfeer in huis. U hebt de keuze uit meerdere systemen, eenvoudig te bedienen met uw smartphone of afstandsbediening.

Inmeten en ophangen


We vinden het belangrijk dat u jarenlang zonder zorgen van uw gordijnen
kunt genieten. Onze inmeet- en ophangservice biedt u zekerheid en is
een garantie voor het mooiste resultaat.

Vind uw droomgordijnen

Bij Van Wolfswinkel Wonen


We kunnen uren over onze gordijnen vertellen, maar we begrijpen dat u de gordijnen ook graag wilt zien. Dat kan. In onze showroom in Barneveld zijn meerdere complete kamers ingericht en kunt u tientallen stoffen en mogelijkheden van dichtbij bekijken.