Dupligordijnen

Bij Van Wolfswinkel Wonen

Dupligordijnen:
populaire honingraat plisségordijnen


Dupligordijnen behoren in Nederland al jaren tot de populairste raambekleding. En dat heeft alles te maken met de sfeervolle uitstraling, flexibiliteit en veelzijdigheid. Dupligordijnen filteren het licht, isoleren warmte en geluid en kunnen een slaapkamer maximaal verduisteren. Dupligordijnen worden ook wel honingraat plisségordijnen genoemd. Deze naam hebben ze te danken aan de luchtkamers, ontstaan door de toepassing van dubbele stof. De luchtkamers hebben een sterke geluiddempende en isolerende werking. Ze helpen om de warmte 's winters in huis te houden en 's zomers werkt dat andersom.

Van lichtdoorlatend

tot compleet verduisterend


Groot voordeel van dupligordijnen is dat u zelf kunt bepalen welk deel van het raam u bedekt. Het gehele raam, het middendeel, de onderkant… De zogeheten top down bottom up bediening maakt dat mogelijk. U bepaalt dus eenvoudig de hoeveelheid lichtinval en privacy in een ruimte. Bij dupligordijnen hebt u de keuze uit lichtdoorlatende en verduisterende stoffen in allerlei kleuren. Lichtdoorlatende gordijnen hangen onder meer in sfeervolle woonkamers. Verduisterende stoffen zijn lichtdicht en bieden maximale privacy. Een uitkomst voor slaapkamer en badkamer.

Nooit beperkt wordt
door een rails of hendel


Dupligordijnen zijn ook een ideale oplossing voor draaikiepramen. We plaatsen ze in een frame op het raam. Groot voordeel is dat u nooit beperkt wordt door een rails of hendel. We bevestigen de raamdecoratie met krachtige magneten. Dat maakt dit systeem ook zeer geschikt voor appartementencomplexen, waar het meestal niet is toegestaan om in kozijnen te boren.

Dupligordijnen op maat


Dupligordijnen van Wolfswinkel Wonen zijn altijd een passende oplossing.
We komen bij u langs om in te meten en leveren de dupligordijnen op maat.
Ook voor de montage kunt u op ons vakmanschap rekenen.

De mooiste dupligordijnen

Bij Van Wolfswinkel Wonen


Wellicht bent u uw nieuwe interieur in gedachten al aan het inrichten. Twijfelt u nog over de raamdecoratie? Of over de stof van de dupligordijnen? In onze showroom in Barneveld vertellen we u graag meer over de vele mogelijkheden.