(0342) 413 279
Woonkamer
Slaapkamer
Vloeren
Raamdecoratie
Ontspanning

Al 50 jaar ervaringen liefde voor meubelen

Woningen compleet inrichten. Van uw huis een thuis maken. Interieurs een warme, huiselijke sfeer geven. Dat doen we bij Van Wolfswinkel Woninginrichting al 50 jaar. Van Wolfswinkel sr. legde de basis van de meubelzaak in 1965. Hij richtte zich in eerste instantie op de verkoop van tapijten, maar al snel breidde het assortiment zich uit met meubels en slaapkamers. In 1979 verhuisden we van het centrum van Barneveld naar onze huidige adres, een uitstekend bereikbare locatie aan de rand van Barneveld.

HOLLANDS MOOIofficieel dealer

Ontdek en beleef de totaal vernieuwde stijlkamers! Bovendien zijn wij ook dealer van hollandsmooi: Hollandse Meesters op textiel, canvas & plexiglas.

persoonlijke aandacht en absolute kwaliteit


Van meet af aan legden we het accent op kwaliteit. Betaalbare kwaliteit. Eigentijdse meubels van massief hout, gordijnen en tapijten van hoogwaardige materialen. Door de combinatie met persoonlijke aandacht voor elke klant, hebben we een grote kring trouwe klanten opgebouwd.

Nog elke dag ontdekken mensen zoals u het geheim van Van Wolfswinkel Woninginrichting. Kom naar onze showroom en maak kennis met ons en onze collectie!